tagy:
hamburger
Národní

Národní

Plzeňské pivo nejvyšší kvality, doplněné vynikajícím jídlem a vkusným interiérem.

Národní
0,5l

Proč do Pilsnerky?

jidlo

Tradiční i moderní gastronomie

Naše pivo vaříme jen z těch nejkvalitnějších surovin. Jednou z nich je i výjimečný Žatecký poloraný červeňák, který našemu pivu dodává jemnou hořkost a typické chmelové aroma.

Originální prostředí

K orosené sklenici plzeňského piva neodmyslitelně patří i stylová atmosféra restaurace. Ta vychází z letitých tradic a připomíná slavnou historii našeho pivovarnictví. Oku lahodící výzdoba podtrhuje pohodové okamžiky strávené u našeho piva. Váš zážitek tak bude silnější než kdekoliv jinde.

prostredi
pivo

Pivní klenot

Aby chuť našeho piva měla skvělý říz a dokonalou chuť, věnují mu naši mistři výčepní veškerou péči a všechen svůj um. Díky tomu na vás čeká sklenice plná jiskrného, zlatavého potěšení se smetanově hustou pěnou.

O pivu Pilsner urquell

pivo
pivo

Mlíko

pivo

Šnyt

pivo

Hladinka

Půllitr čepovaný tímto způsobem je plný husté, krémovité pěny. Chuť je oproti hladince či šnytu nasládlejší, a proto je tento styl oblíbený především u žen.

Méně piva a více krémovité pěny - to je šnyt. Silná vrstva pěny dodává pivu příjemný říz a uchovává jeho svěžest. Je ideální, když nemáte čas na velké pivo nebo chcete jen okoštovat.

Jednoznačně jde o nejčastější způsob čepování piva. Základem je čepování na jeden zátah takovým způsobem, aby ve finále vznikla mokrá, krémovitá pěna, která nepřesahuje okraj sklenice.

Pilsner Urquell

  • Světoznámý světlý ležák

  • Typická vůně sladových zrn

  • Obsahuje 4,4 % alkoholu

  • Příjemná chuť karamelu

  • Sametový dotek hořkosti žateckého chmelu

1 / 4

Díky plzeňské vodě

Jemná chuť

Měkká voda má díky nízkému obsahu minerálů ideální vlastnosti pro vaření piva, a dodává taka našemu pivo jedinečnou chuť.

2 / 4

Díky vlastnímu sladu

Zlatá barva

Při vaření piva Pilsner Urquell používáme vlastní slad, který vyrábíme z těch nejkvalitnějších odrůd českého a moravského jarního dvouřadého ječmene.

3 / 4

Díky trojitému rmutování

Karamelová chuť

Při rmutování vaříme slad s vodou v měděných varnách nad otevřeným plamenem, a to hned třikrát. Díky tomu má naše pivo typickou vůni sladových zrn a jemnou chuť karamelu.

4 / 4

Díky žateckému chemlu

Jemná hořkost

Vaříme výhradně z Žateckého poloraného červeňáku, díky čemuž je naše pivo jemně hořké s přídechem chmelového aroma.

jdes na pivo popup
zatvorit